Filmprogram

Hösten 2021

Baby-bossen 2: Familjeföretaget
Söndag 31/10 kl 18:00

Bröderna Templeton har blivit vuxna och glidit ifrån varann. Men en ny babyboss ska föra dem samman igen, och inspirera ett nytt familjeföretag.

Svenskt tal.

Barntillåten.
Längd: 2h 13min


Tigrar
Söndag 21/11 kl 19:00

För Martin har det aldrig funnits några alternativ. Han ska bli fotbollsproffs till varje pris. När han säljs till en italiensk storklubb är han uppfylld av att vinna. Men drömmen förvandlas snabbt till en iskall mardröm. Ensam i ett nytt land, omgiven av stenhård konkurrens där hans lagkamrater vill se honom misslyckas handlar det inte längre om vinst och förlust. Det handlar om liv eller död i en värld där allt och alla kan köpas för pengar.

Svenskt tal.

Från 11 år.
Längd: 1h 56min


King Richard
Söndag 5/12 kl 19:00

Med överraskande metoder och en tydlig vision om deras framtid har pappa Richard en plan som tar döttrarna Venus och Serena Williams från gatorna i Compton, Kalifornien till den globala scenen som legendariska tennisikoner.

Engelskt tal.

Från 11 år.
Längd: 2h 18min


Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton
Söndag 12/12 kl 19:00

"Sagan om Karl Bertil Jonssons julafton" är baserad på Tage Danielssons kända klassiker. Berättelsen handlar om 14-årige Karl-Bertil som är varuhusdirektör Tyko Jonssons son. Hans utstakade väg i livet är att bli som sin far, men Karl-Bertils hjälte Robin Hood inspirerar honom att ta från de rika och ge till de fattiga. Under sitt uppdrag att se till att alla får julklappar, träffar han Vera som bor på ett barnhem med sin lillasyster.

Svenskt tal.

Barntillåten.
Längd: 1h 44min


Utvandrarna
Lördag 25/12 kl 19:00 (

Premiär!

)

Hemma på gården i Småland ser Kristina och Karl Oskar hur livet sinar. I väst, över det stora havet, hörs berättelser om en ny värld. Om en chans att börja om. Om chansen till ett nytt bättre liv. Ett hopp tänds och Kristina och Karl Oskar lämnar Sverige och beger sig på en resa utan återvändo. Den nya filmatiseringen av Vilhelm Mobergs folkkära klassiker tar oss över världshav, genom liv och död, kärlek och sorg.

Svenskt tal.

Från 7 år.
Längd: -


Bamse och vulkanön
Söndag 26/12 kl 16:00 (

Premiär!

)

Just som allt verkar vara lugnt och skönt hemma hos Bamse och hans vänner kommer ett nödanrop från Skalmans gamla forskarkollega, biologen Beanka, som mystiskt verkar ha försvunnit på en forskningsresa. Trots att Lille Skutt darrande försöker förklara varför det alltid är dumt att åka på äventyr man inte riktigt vet hur de skall sluta, ger sig våra vänner ut på ett räddningsuppdrag som tar dem förbi hungriga vargar, själviska skurkar och livsfarliga vulkanutbrott.

Svenskt tal.

Barntillåten.
Längd: -


Spider-Man: No Way Home
Söndag 26/12 kl 19:00

För första gången är Spider-Man, vår allas hjälte avmaskerad och har inte längre möjligheten att separera hans normala liv från superhjältelivet. När han frågar sin vän Doctor Strange om hjälp höjs insatserna och Peter tvingas uppleva vad det faktiskt betyder att vara Spider-Man.

Engelskt tal.

Från 11 år.
Längd: -


West Side Story
Torsdag 6/1 kl 16:00

En nyinspelning av klassikern "West Side Story", en Romeo & Julia-inspirerad historia som utspelar sig på New Yorks gator på 1950-talet.

Engelskt tal.

Från 11 år.
Längd: 2h 36min