Filmprogram

Sommar 2023

Godzilla x Kong: The New Empire
Lördag 30/3 kl 18:00

I detta nya kapitel i det framgångsrika universumet "Monsterverse" så tvingas den fruktade Godzilla och mäktige Kong stå enade mot ett nytt oupptäckt hot från Hollow Earth så stort att det inte utmanar bara deras existens… utan även mänsklighetens. När striden om jordens öde närmar sig rivs upp nya svar om titanernas ursprung samt sanningen om hur människa och monster kom att bli ett med varandra.

Engelskt tal.

Från 11 år.
Längd: 1h 55min


Kung Fu Panda 4
Onsdag 3/4 kl 15:00

Efter tre äventyr så har Po fått ett uppdrag att bli en andlig ledare i Fredens dal och måste hitta någon värdig att träna upp för att bli den näste Drakkrigaren. Men världen är återigen i fara när en ond häxmästare kallad för Kameleonten börjar framkalla Pos besegrade fiender från Andevärlden för att kopiera deras kung-fu-talanger. Med på äventyret följer en listig rävtjuv vid namn Zhen, en person som trots sin attityd får Po att förstå att hjältar kan komma från alla möjliga platser.

Svenskt tal.

Från 7 år.
Längd: 1h 34min


Den sista resan
Onsdag 3/4 kl 18:00

I deras mest personliga film hittills tar de två vännerna Filip och Fredrik med sig Filips skröpliga pappa Lars på en minst sagt händelserik sista resa till Frankrike, i hopp om att tända hans närmast obefintliga livsgnista igen.

Svenskt tal.

Barntillåten.
Längd: 1h 31min