Filmprogram

Våren 2022

Jag är Zlatan
Torsdag 14/4 kl 16:00

"Jag är Zlatan" är en sann underdog-story om killen från Rosengård som inte hade något, men som fick allt – med talang, hårt arbete och trots motgångar vågade tro på sig själv och sin livsdröm.

Svenskt tal.

Från 7 år.
Längd: 1h 40min


The Northman
Torsdag 14/4 kl 19:00 (

Premiär!

)

Filmen utspelar sig på Island runt 900-talet, där en nordisk prins ger sig ut på ett uppdrag - att hämnas sin mördade far.

Engelskt tal.

Från 15 år.
Längd: 2h 17min


Sonic the Hedgehog 2
Lördag 16/4 kl 16:00

Efter att ha bosatt sig i Green Hills, är Sonic ivrig att bevisa att han har det som krävs för att bli en sann hjälte. Hans chans kommer när Dr. Robotnik återvänder, denna gång med en ny partner, Knuckles, på jakt efter en smaragd som har makten att förgöra civilisationer. Sonic slår sig ihop med sin egen sidekick, Tails, och tillsammans ger de sig ut på en världsomspännande resa för att hitta smaragden innan den hamnar i orätta händer.

Engelskt tal.

Från 7 år.
Längd: 2h 02min


The Lost City
Söndag 1/5 kl 16:00

Den briljanta, men tillbakadragna, författaren Loretta Sage har tillbringat sin karriär med att skriva om exotiska platser i sina populära romantiska äventyrsromaner. Den stiliga bokomslagsmodellen Alan har ägnat sitt liv åt att förkroppsliga böckernas hjältekaraktär "Dash". När Loretta är på turné för att marknadsföra sin nya bok, tillsammans med Alan, kidnappas hon av en excentrisk miljardär som hoppas att hon kan leda honom till den senaste romanens uråldriga förlorade stad och dess skatter.

Engelskt tal.

Från 11 år.
Längd: 1h 32min


Morbius
Söndag 1/5 kl 19:00

Dr. Morbius är svårt sjuk i en sällsynt blodsjukdom och fast besluten att rädda andra som lider av samma öde. Han tar en desperat chans - men vad som först verkar vara lyckat resultat, visar sig snart vara något som kan vara värre än sjukdomen.

Engelskt tal.

Från 15 år.
Längd: 1h 44min


Tisdagsklubben
Söndag 15/5 kl 16:00

Karin och Sten firar 40-årig bröllopsdag med festbord dukat och stämningen på topp. Medan vännerna skålar i champagne upptäcker Karin att Sten har varit otrogen. Efter att ha levt ett liv med att passa upp på sin make och dotter, börjar Karin nu omvärdera sin tillvaro. När väninnorna övertalar henne att följa med på en matlagningskurs, träffar hon kocken Henrik. Bland fräsande stekpannor och ångande dofter upptäcker Karin snart att det aldrig är för sent att våga följa sina drömmar.

Svenskt tal.

Barntillåten.
Längd: 1h 42min


Top Gun: Maverick
Torsdag 26/5 kl 19:00 (

Premiär!

) & Söndag 5/6 kl 16:00

Efter mer än 30 års tjänstgöring som en av flygvapnets bästa piloter, är Pete ”Maverick” Mitchell där han hör hemma – en modig testpilot som ständigt tänjer på gränserna och undviker den befordran som skulle komma att hålla honom nere på marken istället för uppe i luften. När han tränar en grupp avgångselever från Top Gun för ett specialuppdrag som ingen pilot någonsin utfört tidigare, träffar Maverick löjtnant Bradley Bradshaw - sonen till Mavericks bortgångne vän Goose.

Engelskt tal.

Från 11 år.
Längd: -