Filmprogram

Hösten 2021

Eva & Adam
Söndag 29/8 kl 18:00

Att bli kär för första gången. Hur vet man? Hur gör man? Adam är ny i klassen. Eva har slutit en anti-killpakt med sin bästis för att alla killar är så barnsliga. Men när de möts i Ryska posten blir det svårt att stoppa känslorna. Kanske omöjligt.

Svenskt tal.

Barntillåten.
Längd: 1h 23min


Old
Söndag 5/9 kl 20:00

En familj på tropisk semester gör den skrämmande upptäckten att stranden får dem att åldras snabbt.

Engelskt tal.

Från 15 år.
Längd: 1h 48min


The Suicide Squad
Söndag 12/9 kl 20:00

Välkommen till helvetet - även känt som Belle Reve, fängelset med det högsta dödssiffran i Amerikat. Det är här de värsta superskurkarna sitter fängslade och de gör allt för att komma ut - vilket även innebär att ansluta till den superhemliga och superskumma Task Force X. Dagens självmordsuppdrag? Att samla ihop fångar som Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang och allas favoritpsykopat Harley Quinn. Beväpna dem tungt och släppa ner dem på avlägsna ön Corto Maltese som kryllar av fiender.

Engelskt tal.

Från 15 år.
Längd: 2h 12min


Lena
Fredag 17/9 kl 20:00 (

Premiär!

) & Söndag 19/9 kl 20:00

När Lena Nyman blir antagen till Dramatens elevskola är hon redan en kändis i Sverige. Från scenskolan och 60-talets sprakande kulturliv blir hon plötsligt världsberömd med de kontroversiella Nyfiken-filmerna. När Lena dör 2011 lämnar hon efter sig 17 papperskassar fulla av hemligheter.

Svenskt tal.

Från 7 år.
Längd: 1h 43min


Paw Patrol: Filmen
Söndag 19/9 kl 18:00

Paw Patrol är på gång! När deras största rival, Överdängare, blir borgmästare i närliggande Äventyrsstaden och börjar härja i stan, lägger Ryder och valparna in högsta växeln för att ta sig an utmaningen. Medan en av valparna måste möta sitt förflutna i Äventyrsstaden får teamet hjälp från en ny allierad hund, den smarta taxen Liberty. Tillsammans, och beväpnade med spännande nya prylar och utrustning, kämpar Paw Patrol för att rädda medborgarna i Äventyrsstaden.

Svenskt tal.

Barntillåten.
Längd: 1h 28min


Dune
Söndag 26/9 kl 20:00

Paul Atreides, en briljant och talangfull ung man född med ett storslaget öde, måste resa till den farligaste planeten i universum för att säkra sin familjs och sitt folks framtid. När illasinnade krafter kastas in i en konflikt över tillgången på planetens mest värdefulla råvara – ett ämne med förmåga att låsa upp mänsklighetens fulla potential – kommer bara de som övervinner sina rädslor att överleva. Baserad på Frank Herberts nyskapande och bästsäljande bok.

Engelskt tal.

Från 11 år.
Längd: 2h 35min


Bergman Island
Fredag 1/10 kl 18:00 (

Premiär!

) & Söndag 10/10 kl 20:00

Ett amerikanskt filmskapande par drar sig undan till Fårö över sommaren för att skriva manus till sina kommande filmer i en pilgrimsfärd till den plats som inspirerade Bergman. När sommaren och deras manus går framåt börjar gränserna mellan verklighet och fiktion suddas ut mot bakgrunden av öns vilda landskap.

Engelskt tal.

Från __ år.
Längd: 1h 52min


No Time to Die
Fredag 1/10 kl 20:15 (

Premiär!

) & Söndag 3/10 kl 20:00

Bond har lämnat sin tjänst och njuter av ett lugnt liv i Jamaica. Men lugnet blir kortvarigt när hans gamle vän Felix Leiter från CIA dyker upp och ber om hjälp. Uppdraget, att rädda en kidnappad forskare, visar sig tuffare än väntat och leder Bond till en mystisk skurk som är beväpnad med farlig ny teknologi.

Engelskt tal.

Från 11 år.
Längd: 2h 43min


Bröllop, begravning och dop
Söndag 24/10 kl 20:00

"Bröllop, begravning och dop - Filmen" är en fristående fortsättning på tv-serien. Här följer vi familjerna Öhrn och Seger och tar oss genom höst och vinter på väg mot julfirande och mot en nyårsafton som oundvikligen innebär ett slut på det gamla och en början på något nytt… En film om kärleken och döden och allt däremellan.

Svenskt tal.

Från 7 år.
Längd: 1h 48min


Baby-bossen 2: Familjeföretaget
Söndag 31/10 kl 18:00

Bröderna Templeton har blivit vuxna och glidit ifrån varann. Men en ny babyboss ska föra dem samman igen, och inspirera ett nytt familjeföretag.

Svenskt tal.

Barntillåten.
Längd: 2h 13min


Top Gun: Maverick
Fredag 19/11 kl 20:00 (

Premiär!

) & Söndag 21/11 kl 20:00

Efter mer än 30 års tjänstgöring som en av flygvapnets bästa piloter, är Pete ”Maverick” Mitchell där han hör hemma – en modig testpilot som ständigt tänjer på gränserna och undviker den befordran som skulle komma att hålla honom nere på marken istället för uppe i luften. När han tränar en grupp avgångselever från Top Gun för ett specialuppdrag som ingen pilot någonsin utfört tidigare, träffar Maverick löjtnant Bradley Bradshaw - sonen till Mavericks bortgångne vän Goose.

Engelskt tal.

Från 7 år.
Längd: Kommer snart.